Anton Gorodecki Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 "Mój" Jocha na Wysypisku nie miał fleszki (przy sobie miał tylko PDA). Próbowałem wcześniejszych zapisów i nadal brak u niego tego przedmiotu... Czy w czasie wypełniania zadań dla niego uzyskuje się tą fleszkę? Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Szef bandytów Jocha, ma mieć tylko PDA. Nie pamiętam, czy jest jakaś wskazówka, aby miał mieć fleszkę. Kwestowi NPCe, maja zawsze tylko jeden item. A fleszki, to raczej są już przy uśmierconych przez moda NPCach, lub w jakichś schowkach. W "Nie poradnik ale podpowiedzi o PDA i fleszkach." są wskazówki od rus graczy, gdzie i czego należy szukać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 Dziękuje za odpowiedź. Zadałem to pytanie dlatego że właśnie w "Nie poradniku ale podpowiedziach o PDA i fleszkach." jest wskazówka od gracza rosyjskiego SUGERUJĄCA że fleszkę ma też Jocha - i to wprowadziło mnie w konsternację. TERAZ PODPOWIEDZI O FLESZKACH. 1. Na Kordonie w trupach żołnierzy - 2 jednakowe. 2. Na zapleczu u Sidorowicza - 1. 3. U Jjochy. 4. Na jantarze - 4 5. DM, w estakadzie - 4. Fleszki o przejściach do Limańska i na bagna są podwójne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 W każdym bądź razie, w różnych grach, u Jochy znajdowałem tylko PDA. Nie tylko w RBFF, ale też w Odrodzonym, będącym wersją podstawową tego moda. Obojętnie, czy zabiła go ekipa wspomagająca, czy też zabijałem go sam, koło Pchlego targu. Ale w tym modzie najważniejszym jest pozyskanie trzech Artefaktów śmierci, a wszystko pozostałe, to tylko droga do celu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi