kanon1022 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Mam jeszcze problem z rozpoczęciem gry od Wariaga ,nie ma dialogu żeby rozpocząć grę posłał mnie tam barman z Kordonu. Jak należy zrobić to zadanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Rozmawiałeś z Czekanem w hangarze na Wysypisku? Ten gość informuje cię o tym gdzie można znaleźć Wariaga i czego się tam spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Rozmawiałem , ale kilka zadań wcześniej do wariaga poszedłem po rozmowie z barman na kordonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Czyli dobrze. Nie wiem, nigdy nie spotkałem się z takim problemem. No chyba że grasz w wersję z Autumn Aurora. Tam przy kompilacji coś pokręcili i były kłopoty właśnie z Wariagiem. Ale to dotyczyło tego, że jak zapisałeś i wczytałeś grę podczas misji to z Wariagiem już nie było rozmowy. Może do uruchomienia Wariaga jest potrzebne wykonanie jakiegoś innego zadania, ale nigdy o tym nie słyszałem. Raczej bym się cofnął przed rozmowe z Barmanem i podszedł do tematu jeszcze raz. I jeszcze raz pogadał z Czekanem. A zadania poboczne na Agropromie, ratowanie Lewszy itp, robiłeś? Może tu tkwi problem. Ja jakoś zawsze załatwiałem sprawy na górze i dopiero potem wchodziłem do podziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 (edytowane) Wczytałem z przed rozmowy z barmanem nic to nie dało , Czekan nic nie mówił na ten temat ,zadanie na ratowanie Lewszy zrobiłem dużo wcześniej. Może jest gdzieś zapis rozmowy z Czekanem. Gra to Tajne Ścieszki 2 Update Final. Edytowane 19 Stycznia 2016 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 No to kiszka. Nikt nigdzie nie pisze by miał taki problem. A którędy wchodzisz do podziemi? Z bazy wojskowej czy z wejścia za bazą stalkerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Wielkie dzięki za pomoc cofnąłem się w grze bardzo do tyłu ,po prostu trzeba było wykonać to zadanie zaraz po wzięciu zadania w barze na odebranie długu od Czekana i od razu iść do Wariaga i wykonać grę potem do Biesa na razie jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Nie sądzę. Przechodziłem to wiele razy. Zawsze rozmawiałem z Czekanem podczas pierwszej wizyty na Wysypisku a do podziemi Agropromu schodziłem dopiero po otrzymaniu zadania od Barmana i po zrobieniu wszystkich zadań pobocznych na górze. Nigdy nie miałem problemów z Wariagiem. Raczej jakiś skrypt nie zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 Dzięki zobaczymy jak będzie dalej.Chyba wzięte zadania nawet poboczne trzeba wykonywać od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi