Ignachinio Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zadanie na wyczyszczanie wioski z poligesterów które mieszkają w domu duchów do którego nie idzie wejść. Biorę zarówno zwykły karabin Guassa jak i ten ducha i maszeruje. Niestety we wsi pijawek nie ma ani jednego poligestra.. Jak powinno wyglądać normalne wykonanie tego zadania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Witam. Polecam film: Początek zadania 20:45 potem przeskok do 50:26 a potem od początku film powyżej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 W nocy musisz przyjść. Chyba po północy. Kutwa ci mówił kiedy, może będzie w opisie zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 22 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Poszło.. zabiłem wszystko co latało i nic.. zadanie się nie zalicza? Co mam zrobić.. Używałem co prawda gaussa ducha.. Ale to chyba bez znaczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ma znaczenie. Musisz użyć zwykłego Gaussa. Jest to wnerwiające, ale do wykonania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi