Anatolij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie mam przejścia Bar_ MW u Informatora nie mam dialogu na kupno informacji Barman nie dał mi takiej informacji chociarz warunki otrzymania są spełnione. Gram na nie swoim zapisie poniewaez moje przez przypadek skasowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Barman wskazuje Ci przejście po wizycie w X-18. Teraz pytanie - czy byłeś w X-18? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Dodam, że Informator sprzedaje tylko przejście Radar - MW. A odpowiednia opcja dialogowa pojawia się dopiero po wizycie na Radarze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 1 godzinę temu, Anton Gorodecki napisał: Barman wskazuje Ci przejście po wizycie w X-18. Teraz pytanie - czy byłeś w X-18? Zwykonanych zadań wynika że tak byłem na Radarze wyłączyłem Mózgozwęglacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Ok. Rozumiem. Wybacz Piotrze, wyraziłem się mało precyzyjnie: Przejście Bar => Dzicz - przynieś dokumenty z X-18 Barmanowi i podejmij zadanie w X-16. Przejście Bar => Magazyny Wojskowe - odeskortować Krugłowa do przejścia Dzicz => Jantar i otrzymaną od niego fleszkę przynieść Barmanowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zacząłem grać na nie swoim zapisie i coś jest nie tak nie mam tych przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Jakie zadania masz aktywne? Możesz zrobić zrzut? Na jakich lokacjach już byłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 3 godziny temu, anatol napisał: Nie mam przejścia Bar_ MW u Informatora nie mam dialogu na kupno informacji Barman nie dał mi takiej informacji chociarz warunki otrzymania są spełnione... Nie masz przejścia Radar => MW. I gdybyś od razu tak napisał oszczędziłoby to nam całego tego zamieszania... Przejście to można wykupić u Informatora w Barze, jednak dopiero po wyłączeniu Mózgozwęglacza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Nie mam dialogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Przejrzałeś dokładnie opcje dialogowe dostępne u Informatora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2016 Tak nie mam znalazlem Dzicz -MW Od wczoraj mam wreszcie przejście Bar MW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi