Anatolij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Mam pytanie czy kwesty Kuzniecowa są potrzebne do kontynuacji fabuły moda.(dokładnie chodzi mi o schowki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 W sumie raczej nie. To po prostu jedna z osobnych linii fabularnych. Nie znajdziesz schowków, nie uzbierasz pełnej talii kart. Nie uzbierasz kart to nie znajdziesz albumu ze zdjęciami. Ale nie pamiętam jaka jest finalna nagroda. Raczej nic szczególnego. Ale przecież te schowki nie są trudne, czy też jakoś mocno ukryte. W czym problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Nie ma żadnego problemu zapytałem się tylko ala znalazłem pzred chwilą poradnik z kwestami po rosyjsku dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Bez tych schowków nie da się zrobić chyba zadania Dragunowa czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Na pewno w ostatnim jest jeden ze schematów Zbrojmistrza. I chyba faktycznie jeden z artefaktów dla Dragunowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Potrzebuję pomocy gdzie znajduje się schowek na Agropromie( w opisie w pomieszczeniu z szafkami.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Dzieki bo w rus poradniku był w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Proszę bardzo Są też opcje na drzewie i wieży strażniczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Ja natomiast mam kłopot ze znalezieniem schowka "na jednym z dachów południowego kompleksu".Proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 To chyba powinien być ten. Zobacz tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Dzięki Kobal za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerus Opublikowano 27 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2016 Sorry że odświeżam, wie ktoś może gdzie do cholery znajduje sie ten uciekinier Tchórz na Bagnach? Tak łaże po tych banach i nigdzie typa nie ma a misje trzeba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi