Anatolij Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Spoiler Zapomniałem Cień Monolitu ze mną nie chce rozmawiać. warunki spełniłem na CEA2 byłem Medalion mam gzrzechotkę i plazmową gąsienicę mam co może być przyczyną. To mój problem @Anton Gorodecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tady jsem provedl vylepšení pušky Wihlop Antiterror.Komu se to bude líbit ať si to stáhne zde: http://ulozto.cz/xtZv9RQp/gamedata-zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Dnia 12.02.2016 o 08:44, anatol napisał: Spróbóję ale i tak chyba szybko robię zadanie. Ja miałem problem tylko z bandytami. Co się odwróciłem to klient miał zgon. Nie zdążyłem wyciągnąć nawet broni. To się wkurzyłem i zaminowałem okolicę. I bandziory wyparowały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi