tedyt Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Witam Ponieważ skończyłem Soliankę w wersji 19.04 zachciało mi się zagrać od początku z dopełnieniem. No i zaczęły się schody : Próba wczytania gry na Wysypisku-FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : [error]Arguments : Can't open section 'bibliotekar' 2. W barze zamiast Kabla stoi jakiś kurdupel- próba rozmowy kończy się wywaleniem do pulpitu z powodu braku tekstury 3. To samo przy próbie rozmowy z handlarzem w hangarze na Wysypisku Jest jakaś recepta? Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobal Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Sugeruję przeinstalować grę.Fatal error wskazuje na błąd z bibliotekarzem .Teoretycznie można by go usunąć z gry , jest tu gdzieś na forum poradnik jak usuwać powodujące błedy przedmioty ale bibliotekarza na wysypisku wcale nie powinno być.Sam zacząłem nową grę i jestem juz na Niezbadanych Terenach.Miałem kilka wylotów na bagnach i jeden w labiryncie przy przejściu na Jantar.Poza tym żadnych problemów.Chmm pamiętam że miałem taki błąd z tym bibliotekar jak grałem na starej wersji spolszczenia.To jest to.Jeszcze raz instalacja i najnowsze spolszczenie i nie będzie żadnych problemów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedyt Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 Dzięki- spróbuję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts