Bolus Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Witam! Zauważyłem że czasem są dziwne błędy np.gdy handluje z Artemem Kulinarem i biore sobie tam z pięć konserw to one wracają tak jakby do jego ekwipunku i trzeba że tak powiem szybciutko się orientować aby wcisnąć handel.Drugą rzeczą są bagna i tutaj problem z dialogami gdy chce pogadać z Zimnym aby muchomory wymienić to tak jakby cały czas górowało mi pasek dialogu i taki problem jedynie na bagnach występuje bo Dan jak i Swibłow też mają ten sam problem.Czy da się coś z tym zrobić? Pozdrawiam Bolus! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Niestety przez całą moją przygodę z OP-2 nie spotkałem się ani razu z błędami opisanymi przez Ciebie. Może nowa instalacja moda załatwi problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Cytat Witam! Zauważyłem że czasem są dziwne błędy np.gdy handluje z Artemem Kulinarem i biore sobie tam z pięć konserw to one wracają tak jakby do jego ekwipunku i trzeba że tak powiem szybciutko się orientować aby wcisnąć handel.Drugą rzeczą są bagna i tutaj problem z dialogami gdy chce pogadać z Zimnym aby muchomory wymienić to tak jakby cały czas górowało mi pasek dialogu i taki problem jedynie na bagnach występuje bo Dan jak i Swibłow też mają ten sam problem.Czy da się coś z tym zrobić? Rozwiń Co do pierwszego problemu to sprawdź czy nie masz w opcjach czasem zaznaczone auto przeszukiwanie trupów, a drugi problem to miałem podobnie często musiałem po kilka razy klikać na dialogi aby zaskoczyło idzie się przyzwyczaić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 W dniu 14.02.2016 o 02:09, Bolus napisał(a): Witam! Zauważyłem że czasem są dziwne błędy np.gdy handluje z Artemem Kulinarem i biore sobie tam z pięć konserw to one wracają tak jakby do jego ekwipunku i trzeba że tak powiem szybciutko się orientować aby wcisnąć handel. Rozwiń U handlarzy asortyment się co jakiś czas losowo zmienia. Widać trafiasz akurat na taki moment. W dniu 14.02.2016 o 02:09, Bolus napisał(a): Drugą rzeczą są bagna i tutaj problem z dialogami gdy chce pogadać z Zimnym aby muchomory wymienić to tak jakby cały czas górowało mi pasek dialogu i taki problem jedynie na bagnach występuje bo Dan jak i Swibłow też mają ten sam problem.Czy da się coś z tym zrobić? Rozwiń Ten problem u wszystkich występuje na Bagnach (na szczęście tylko tam), więc nie masz się czym przejmować. Klikaj w potrzebny dialog do skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 (edytowane) Witam Robię misje ''Poszukiwanie zabójców kła''. Wróciłem z lab.X10 z dokumentami dla Gwara i mam pogadać z Jakutem . Ale on nie ma opcji dialogowej po której miał by mnie wysłać do Freemana. Czy muszę skończyć jakiś inną nitkę fabularną ? (jeśli tak to którą?) , czy to problem innego typu. Edytowane 7 Maja 2017 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi