Anatolij Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Oficjalnie mogę ogłosić że z powrotem dzięki koledze @MedzianeJaja mamy z powrotem oficjainy kanał naszego furumowegoTS-a zapraszamu wszystkich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiedzianeJaja Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Pragnę sprostować że nie dzięki mnie gdyż tę decyzję podjęliśmy wspólnie jako ekipa klanu SoA. Jednogłośnie uznaliśmy że należy pomóc naszym przyjaciołom z forum ST tym bardziej że część naszych klanowiczów jest również użytkownikami tego zacnego forum 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 29 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dzięki za sprostowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Z naszej strony serdecznie dziękujemy całej społeczności SoA . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Miedzian chciał powiedzieć, że kupiliśmy 100 slotów i nie ma co z tym robić Miło was widzieć 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Dlaczego mój post został usunięty? Nieprawdę mówił? Podobno jest wolność słowa. Poza tym ta persona usunęła nie swoje rzeczy co jest wyjątkowo słabe i krzywdzi tych co się na to składali. Edytować mojego posta na moją wyraźną prośbę nie ma komu ale usuwać jest komu żenujące. Edytowane 1 Marca 2016 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Zgadzam się z Tobą, ale nie będę podważał autorytetów pozostałych członków Zespołu co do moderacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2016 Dziękuję, cieszę się, że nie tylko ja zauważyłem rysy na szkle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi