Ignachinio Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jak mam zrobić to zdjęcie (chodzi mi o pozycję do robienia zdjęć) w X-18 tych embrionów? Zadanie na zdjęcie embrionów.. od Pułkownika.. ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Mniej więcej tak I zdjęcie robisz z pomocą zoomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Jakoś mi nie wychodzi. Raz robię kapsuły z zoomem drugi raz ze schodków także z zommem i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi