Gość Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Dojechałem ciężarówką z placu maszynowego do Kordonu i pojeździłem w okolicy, ale nawet pierwszy punkt zadania związany z dojechaniem na miejsce nie chce się zaliczyć, a drugi czyli rozmowa z Sidem tym bardziej. Ktoś wie co mam zrobić żeby zaliczyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Zadanie się zalicza jak podjedziesz w pobliże bunkra Sidorowicza, tak w promieniu 15m. A jeśli się nie zalicza to zacznij jeszcze raz od autosave z wejścia na Kordon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Z tego co czytam @Kacper777777 to "dojechałeś ciężarówką" - buggy wygląda tak: Może to kwestia semantyki i źle się wyraziłeś, ale wolę sprostować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DianaAndzelika Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Ja mam problem z tym zadaniem, bo nie ma tego buggy - chyba sobie ktoś go zabrał i odjechał. Może wie ktoś, gdzie poza Parkiem Maszynowym może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 @DianaAndzelika Buggy powinien stać na Placu nie między ciężarówkami, a bliżej budynku - przynajmniej u mnie tak było. A jeśli nie ma, to klasyka - wczytaj jakiś wcześniejszy save sprzed wejścia na lokację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DianaAndzelika Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Nie jest to moja pierwsza wizyta na bagnach, ten buggy o ile pamiętam tam był. Teraz go nie ma - cofnięcie się do tego etapu praktycznie oznacza początek gry. Chyba odpuszczę sobie to zadanie na razie: bo nie wiadomo, czy to bug czy też taki pomysł autorów na urozmaicenie gry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ja byłem jakieś 2-3 razy na Bagnach, zanim wziąłem się za to zadanie, choć było już w PDA. Szczerze mówiąc to nie wiem co Ci doradzić oprócz tego, co napisałem powyżej. Spróbuj może jeszcze pobawić się spawnerem, ale w tym bliżej nie pomogę, bo sam nie korzystałem. Niech wypowie się ktoś mądrzejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi