tomlopag Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Witam Panowie! Dostałem zadanie na Lekarstwo dla ojca Adrianny, Kałamu kazał mi przynieść czerwone części mutantów: mózg kontrolera, rękę burera, macki pijawki i D-Pentenol. Mutantów od otrzymania zadania ubiłem już z setkę ale żaden z nich nie miał czerwonych części, czy tych mutantów trzeba szukać w specjalnych miejscach i gdzie można zaszeleść te tabletki bo szpital przeszedłem kilka razy i nic nie znalazłem. Za pomoc będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 D-Pantenol jest w szpitalu we Wschodniej Prypeci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Czerwone części mutantów, czyli macki pijawki i ręce burera znajdziesz prędzej czy później przy zwykłych mutantach. Jest to czysto losowe. Poza tym można je znaleźć w niektórych questowych schowkach. Na czerwony mózg kontrolera dostaniesz namiar od handlarza w Wschodniej Prypeci. Będzie schowany w laboratorium X-8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Na czerwony mózg kontrolera jest zadanie na Bagnach. Mi się tak trafiły dwa czy trzy, ale że Swibłow z CN wymienia czerwone części mutantów na arty i broń, to i tak się pozbyłem. Ale jak napisał wyżej @kobal, idzie je znaleźć. Jak coś, to pisz, podrzucę Ci zmodyfikowany plik jednego handlarza - będzie części mutantów i inne ciekawe rzeczy sprzedawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 24 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dobra, dzięki Panowie jak wrócę do domu dalej będę walczył bo 3 razy zaczynałem Sole i ani razu nie skończyłem. Teraz muszę dotrzeć do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 apg2312 Jeśli możesz to podrzuć ten plik bo nie mogę znaleźć tych części mutantów i jeszcze jedno kto daje drogę do Wschodniej Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Proszę. Zmieniony asortyment mają Sidorowicz, Sacharow i Adrenalina. Części mutków są u Adrenaliny. Wypakować z zamianą plików. gamedata.7z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 dzięki za pliczek, podpowiesz jeszcze kto daje przejście do Wschodniej Prypeci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 http://stalker-worlds.ru/forum/topic/3189-perekhody-v-op-2/ Wszystkie przejścia DO Wschodniej Prypeci. Kto daje i za co. С Янтаря В Восточную Припять: дает Калмык по квесту "Ингредиенты для лекарства" по ветке экзоскелет Черного Доктора. С Юпитера В Восточную Припять: дает лейтенант Морозко после его сопровождения по квесту "Сорвать сделку". Со Свалки В Восточную Припять: получаем от Димака за три архива с Затона. С Затона В Восточную Припять: получаем от Димака за три архива с Затона. Из Центральной Припяти В Восточную Припять: выдает Котобегемот за квест "Алмазные черепа". Из X-8 В Восточную Припять: получаем от Димака за три архива с Затона. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 18 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Jeszcze raz dzięki bardzo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 19 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Faktycznie zmienił się asortyment, ale żaden z handlarzy nie ma czerwonych części mutantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Dziwne. U mnie jest wsio o Adrenaliny. Może trzeba zrobić jakieś zadania dla Adrenaliny ? Serio nie pamiętam :/ Tu masz jeszcze raz plik od Adrenaliny, wyciągnięte z mojej gry. Z tego pliku przed chwilą zrobiłem tego screena. gamedata.7z Chociaż ja mam tyle pozmienianych różnych ustawień w plikach gry, że możliwe, że musiałbyś cały folder gamedata mieć ode mnie. Działać na pewno działa, bo posłałem całą gamedatę Cichemu, i u niego wszystko chodziło OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomlopag Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 (edytowane) Dzięki apg2312 Chyba za dużo masz zmienione bo u mnie po wrzuceniu tego pliku nic się nie zmieniło, ale i tak serdeczne dzięki bo w twoim pliku znalazłem nazwy części mutantów i mogłem je ze spamować Jak by ktoś miał problemy podobne do mojego: mutant_krovosos_red_jaw mutant_burer_red_hand red_mozg d_pantenol Edytowane 24 Maja 2016 przez tomlopag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi