de Vries Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Cześć. Gram sobie od początku w OP2 i przy próbie wejścia na lokacje Bar mam taki wylot: [error]Expression : fatal error [error]Function : CModelPool::Instance_Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrRender\ModelPool.cpp [error]Line : 111 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find model file 'arsenal_mod\addons\sil_54+_ar.ogf'. stack trace: Jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 @de Vries Mechanikiem nie jestem, ale sam miałem różne doświadczenia z OP2, więc: jak instalowałeś moda? Repack z forum czy nałożyłeś pliki na podstawkę? Za pierwszym razem zrobiłem to drugie i wywalało mnie na Wysypisku z podobnym logiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie masz takiego pliku " 'arsenal_mod\addons\sil_54+_ar.ogf'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 To, że brakuje pliku to wiem. Dziwne jest to,że gram drugi raz na tej samej instalacji( repack ). Żadnych zmian w plikach i za pierwszym razem nie było tego problemu, a po rozpoczęciu gry drugi raz jest. Teraz pytanie jak to usunąć lub dodać plik, by zlikwidować problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Spróbuj z pustym plikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Lojalnie zawiadamiam: nie znalazłem niczego na ten konkretny temat. Tak jak mówi Allen spróbuj z pustym plikiem albo, tak jak ja zrobiłem, zainstaluj jeszcze raz całość, a najnajnajlepiej pobierz jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Dodawałeś coś na własną rękę? W OP-2 w ogóle nie ma takiego pliku. Jest sil_545_ar.ogf. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nic, jedyne dodatki to te zatwierdzone na forum. Żadnego grzebania w plikach. Jest to druga gra na tych samych ustawieniach. W pierwszej nie było tego problemu poza standartami już omówionymi i rozwiązanymi. Co macie na myśli : spróbować z pustym plikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 @de Vries Wstaw pusty plik o takiej nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ściągnij i narzuć ten plik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Poszło, dziękuję wszystkim za poświęcony czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi