Ignachinio Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Dostałem od Dzika zadanie obrony Hangaru na wysypisku. Pogadałem z Kulinarem i ten kieruje mnie do Powinności (zadanie wykonałem jeszcze nie zameldowałem) i do wsi kotów do Fanata. Ten bez żadnych zadan w PDA czy wpisów prosi mnie o przyniesienie broni.. 3xAK-74 dwa SPAS-y-12 granaty i celowniki. Wszystko mam .. a Fanat i tak nie chce gadać. Co robię źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Bronie masz w dobrym stanie? Jak nie to spróbuj je naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 O ile dobrze kojarzę, w plecaku musisz mieć tylko sprzęt który masz dostarczyć Fanatowi. Inną broń zostaw w skrzynce u Sidorowicza, albo załóż obok niej drugi schowek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 @apg2312 Jak zawsze mnie nie zawiodłeś! Tak jest wszystko gra! Bronimy się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi