OldMan Opublikowano 7 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2016 (edytowane) Sorry za post pod postem ale.. Trzy krótkie pytania moża ktoś wie: 1. Gdzie można zdobyć lub jak się nazywają jako przedmioty: embrion pseudopsa i embrion ślepego psa? Nie mam recepty na nie. Obszukałem wszystkie miejsca które przyszły mi do głowy bez skutku. 2. Zacząlem robić zadanie "Wojna mutantów" wziąłem od Noego zlecenie na plecaki i ebmriony Od tego czasu przychodzą mi wiadomości (nie sms - są białą czcionką ) w stylu "Wróć do Noego" "Porozmawiaj z Powinnością" itd.. Czy coś trzeba z tym robić ? Nie zdążyłem nawet pozbierać embrionów... 3. Gdy zacząłem robić zadania dla Noego otrzymuję również białą czcionką jakieś wiadomości (nie sms) "myśli" Fenrira. O co chodzi skoro on niby martwy leży na Jupiterze ? Mam wszystkie elemety trzeciej recepty ale nie pojawia się komunikat o zakończeniu ich zbierania... ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- @kobal to aktualny sejw. maria.sav Czekam z niecierpliwością bo wciągnęła mnie ta "Wojna mutantów" Edytowane 8 Lipca 2016 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Masz. Możesz iść i pogadać z Gilem. Twoje radioaktywne artefakty zostawiłem w schowku u Sidorowicza. uwolnienie grupy gila 1.sav Embrion czarnobylskiego psa - dog_cocoon Embrion psa psionicznego - psydog_cocoon Embrion Czarnobylskiego pseudopsa - psevdodog_cocoon Smsami się nie przejmuj. Odnośnie trzeciej części recepty, a jak dostałeś się do artefaktu? Mógł tam być założony restryktor. Jeżeli oszukiwałeś to gra ci tego nie zaliczyła. Przyjrze się jeszcze temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Dzięki ! Odnośnie trzeciej części recepty Enceladus znalazłem w Limańsku w schowku ale zauważyłem jedną rzecz. Wczoraj jak robiłem zadanie dla Aaza "Zniszcz skład paliwa" na Jupiterze i za szybko odbiegłem od miejsca ekspolzji sms o powrocie do niego się nie pojawiał trzeba było chwilę postać w pobliżu. No cóż... Pora ruszać w Zonę JESZCZE RAZ 100krotne DZIĘKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Mam rozwiązanie twojego problemu z zdaniem questu na 3 część recepty. Banalne, po prostu artefakty " Żywe Serce" nie mogą być kupione czy też spawnowane. Trzeba je samemu stworzyć z pomocą artmodyfikatora, korzystając z odpowiedniego przepisu. Czyli te swoje, nielegalne, "Żywe Serca" zostaw w schowku. Stwórz jak się należy 5 nowych "Żywych Serc" a zadanie bez problemu się zaliczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 21 godzin temu, kobal napisał: Mam rozwiązanie twojego problemu z zdaniem questu na 3 część recepty. Banalne, po prostu artefakty " Żywe Serce" nie mogą być kupione czy też spawnowane. Trzeba je samemu stworzyć z pomocą artmodyfikatora, korzystając z odpowiedniego przepisu. Czyli te swoje, nielegalne, "Żywe Serca" zostaw w schowku. Stwórz jak się należy 5 nowych "Żywych Serc" a zadanie bez problemu się zaliczy. Chodziło dokładnie o to, atrefakty kupiłem u Sacharowa. PORZEBNA JEST JESZCZE PILNA POMOC. Może ktoś zechce pobrać przeklikać i wkleić mojego sejwa: oświadczyny - zakończone.sav Lokacja Zaton. Trzeba tylko podejść do Babaluki (tego co opowiada kawały) i przeklikać dialog który kończy się zleceniem na schowek. Nitka zadań "Archiwum Video". U mnie następuje w połowie rozmowy wylot do pulpitu a w logu jest niewiele. Pozostałe osoby na Skadowsku dają zadania bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Masz schowek slipknota.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 10 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Dzięki ! Zrobiłem już prawie wszystko Została mi na deser "Wojna Mutantów" i finał..., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi