ramirez12 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Witam , nie wiedziałem czy jest to problem techniczny czy fabularny więc zdecydowałem się o zamieszczeniu zapytania w tym dziale , jeśli się pomyliłem to przepraszam. Problem polega na tym że nie mogę przedostać się na Czarnobyl 1 czyli tą lokację gdzie znajduje się przejście do Prypeci. Wiem z poradników i innych forów że przejście powinno być w miejscu gdzie leżą oberwane kręte schody , w piwnicach sarkofagu. Problem w tym że nie ma w tym miejscu u mnie przejścia (jestem przy zadaniu dla Salomona z lekami i konserwami). Wczytywanie wcześniejszych save'ów nic nie daje. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Nie pomyliłeś tematów, bo Czarnobyl-1 jest w Kronikach Czarnobyla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Problem rozwiązany , nie wiedzieć czemu podczas wypełniana zadania dla Salomona przejścia we wskazanym miejscu nie było więc zacząłem robić główną linę fabularną i po wykonaniu kilku zadań informacje o przejściu udzielił mi Charon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi