Pure Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Znów jestem zmuszony się poradzić stalkerów kolegów Mam problem z zadaniem od Kalinina (zamienić wódke na przepalanke) na ATP. doszedłem do miejsca w którym mam to zrobić ale nie bardzo wiem co. Czy mam to zostawić w tej małej szopie czy tym "kurniku". I jak to zostawić? Znaleźć schowek tam czy po prostu wyrzucić to z plecaka? I kolejna rzecz która mnie meczy to w zadaniu powiedziano jasno, że mam zamienić. Więc musi być albo schowek albo powinny leżec luzem kozaki, ale ja nie znalazłem schowka lub wódeczka się nie zrespiła prawidłowo w tej szopie jeśli ma leżeć luzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 "Jeden obraz wart jest więcej niż tysiąc słów" [od 2.33] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Ha no kurde coś czułem że będzie zakamuflowany fest. Dzięki panie za pomoc Szkoda że ja ne ponimayu ruski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 12 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 24 minuty temu, Pure napisał: Szkoda że ja ne ponimayu ruski. A co tu jest do rozumienia? Zamieniasz przepalankę z wódką miejscami, wyświetla się info o aktualizacji zadania i wracasz do Kalinina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 12 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Chodziło mi o to żeby po rusku znaleźć ten tutorial questa na YT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi