WojownikAdanosa Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Postanowiłem że zrobię sobie główną linie fabularną (bo znudziło mnie trochę szukanie tego i owego), i tak robię i robię i doszedłem do spełniacza życzeń. Jak już jestem na miejscu zobaczymy co się stanie, a tu mam życzenie "chcę być bogaty" i koniec gry :(. Pytanie, mam się teraz wracać, czy co mam zrobić aby zrobić więcej misji, jest jakieś przejście, albo alternatywne zakończenia gry? Bo coś szybko (za szybko) ukończyłem to OP-2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Pisz proszę zgodnie z zasadami ortografii i interpunkcji ojczystego języka. Gratuluję - właśnie jako pierwszy na tym Forum odkryłeś najbardziej niestandardowe zakończenie OP-2 Wróć do zapisu sprzed wypowiedzenia życzenia i graj dalej. Jaką główną linię fabularną chcesz ukończyć? Soljanki czy OP-2? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 . Umarłem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Tak to jest jak się piszę i przechodzi na szybko Ogólnie , chyba najpierw fabułę Soljanki a następnie OP-2 . Z jednej strony się zirytowałem na zadania typu znajdź dokumenty poza granicą mapy ... , I zacząłem robić zdania zwykłego S.A.T.A.L.K.E.R.'A. Dam save, aby ktoś kto zechciał by mi pomóc fabularnie wiedział na czym skończyłem ... Liczę na waszą pomoc Uwaga troll: "mod na wiele miesięcy mówili, dużo wątków fabularnych mówili" szybki koniec.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 2 minuty temu, WojownikAdanosa napisał: mod na wiele miesięcy mówili, dużo wątków fabularnych mówili" A mówili żeby przeczytać najpierw poradniki, które wychowały tyle Graczy którzy szczęśliwie ukończyli najpierw Soljanke a później OP-2? Poniżej poradnik jak ukończyć: 10 minut temu, WojownikAdanosa napisał: zdania zwykłego S.A.T.A.L.K.E.R.'A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Mówisz o zakończeniach do podstawki jest ich kilka po wypowiedzeniu życzenia. Druga możliwość: Nie wypowiadaj życzenia - Wróć się. Zejdź po drabinkach na sam dół i przejdź do głównego korytarza. Idź w lewo lub w prawo (nie ma znaczenia). Odnajdź wnękę z drabinką w górę. Wejdź na wyższy poziom. Na nim w prawo będziesz miał drzwi z zamkiem cyfrowym. Dalej fabuła Ciebie poprowadzi do Świadomości - Z. NIE ZGADZAJ SIĘ NA ICH PROPOZYCJĘ. Graj dalej Podstawka (SoC) kończyła się albo wypowiedzeniem życzenia albo grą po spotkaniu ze Świadomością - Z i rozwałką aż do ostatniego teleportu.Soljanka kończyła linią z Błyskawicą i przejściem z Martwego Miasta na Zaton Soljanka OP-2 w tym miejscu ciągnie dalej fabułę i kończy się na Zatonie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 @kazik Dzięki za odpowiedź, chyba skorzystam z opcji nr 2 @Anton Gorodecki Ta jak można coś zepsuć (w tym pozytywnym sensie też ) to ja to zrobię Tak tak poradniki... Muszę chyba skorzystać , początkowo myślałem, że twórcy moda nie dadzą mi ukończyć gry, bez zobaczenia większości zwartości moda, coś w stylu nie wejdziesz do Pyrpeci jak nie zrobisz czegoś i czegoś (albo nie uruchomisz spełniacza bez czegoś) Ogólnie nie lubię iść krok w krok za poradnikiem (ponieważ lubię niestandardowe "własne" ścieżki, dlatego gry z otwartym światem i możliwością wyboru należą do moich ulubionych ) , ale najwyraźniej nie mam wyjścia, jeśli chce zobaczyć "całą" zawartość moda Ubaw pewnie mieliście ze mnie pewnie świetny , ale cóż śmiech to zdrowie PS. @pacjent1972 Nie umieraj przydasz się jeszcze na tym forum, kto poda nowości ze świata modów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Wojowniku mój najmilszy - lepiej zapytać niż później żałować prawda? Wybacz nam ale po prostu rozbawiła mnie (nas) ta OPCJA Tylko zastanawia mnie jedno - jeśli lubisz (tak jak i ja zresztą) chodzić własnymi nomen omen "tajnymi ścieżkami" dlaczego nie zrezygnowałeś z wypowiedzenia życzenia i nie kontynuowałeś ( z wiedzą że możesz się zawsze cofnąć do bezpiecznego zapisu) gry dalej? Przecież powinieneś już mieć zadania, które kierują chcąc nie chcąc na Czarnobyl-2? Zwykła przezorność czy namieszałeś coś z zadaniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojownikAdanosa Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 (edytowane) Spokojnie mnie tez zaskoczyła ta sytuacja i tez się z niej śmieje , a rzecz jest prosta. Lekko poirytowany szukaniem czegoś i chodzeniem po 3-4 lokacjach w "tej we we w te" postanowiłem iść prosto przed siebie. Co tam dla mnie armia monolitu itp itd, co tam misje szedłem prosto przed siebie, aż moje zapasy amunicji się prawie skończyły .. I tak doszedłem do spełniacza życzeń. Mam save zapasowe nawet dużo... Po prostu zrobiłem sobie takiego "speed runa" Edytowane 20 Czerwca 2016 przez WojownikAdanosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi