Wędrowiec Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Witam. Dziś udało mi się zainstalować Crysis'a (a nawet uruchomić) na systemie operacyjnym Windows 7 Home Basic x64. Problem tkwi w tym że program po kilku minutach rozgrywki nie odpowiada. Czy ktoś wie co może to powodować? Na forach ludzie pisali że być może być to spowodowane temperaturą komputera. (W razie pytań o to czy jestem zaopatrzony w oryginalną kopię gry - tak jestem ale niestety płyta jest uszkodzona że nie da się z niej gry zainstalować ale na szczęście działa na tyle bym nie musiał korzystać z cracka.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anton Gorodecki Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Rozumiem że Crisis nie ma wewnętrznego narzędzia do rejestrowania błędów? Czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania tej gry? Zainstalowałeś wszystkie dodatkowe biblioteki potrzebne do prawidłowego działania gry (Direct, Microsoft Visual C++) Zainstaluj np. darmowy HWiNFO i sprawdź temperatury. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wędrowiec Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 (edited) Dziękuję za pomoc . Wszystko okazało się być winą temperatury komputera Edited July 8, 2016 by Wędrowiec Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 Warto sprawdzić minimalne i maksymalne wymagania sprzętowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts