Mnieciu Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Podreptałem do Pietrenki. A potem napadł mnie nieznajomy z którym miałem pogadać. Jestem już jakieś 10-15h grania po tym momencie i pojawia się pytanie. Jak naprawić tego kwesta? Odnogłaza nie znajduję przy przejściu na magazyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 @Mnieciu opisz dokładniej problem, o jaki quest chodzi, na jakiej lokacji jesteś i co robiłeś. Ci co grają obecnie być może szybko skojarzą o co chodzi, inni którzy moda ukończyli już jakiś czas temu mogą nie pamiętać takich szczegółów. Wtedy jest szansa że więcej osób będzie w stanie Ci pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zadanie na fleszkę nr4/5. Musimy pogadać z Piterenką Przy wyjściu z jego bunkra powinien gość z nami pogadać, a on do mnie pruje. Jestem aktualnie w Barze. Zwłoki gościa który miał fleszkę sie nie pojawiają. Nie zaliczyło mi rozmowy z znieznajomym, bo go zabiłem (sam się prosił) To zadanie zacząłem wykonywać po przejściu na jantar. Zrobiłem przed tym zadanie na zabicie bandytów w tartaku w Dziczy. Być może to ma jakiś związek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 O to chodziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Tak. On zaczął do mnie pruć. 30:00 @edit już próbowałem resetować save zaraz po tym bugu. Tylko że jestem teraz kilka godzin do przodu. No nic zespawnuje fleszke. Moze system nie wybuchnie Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez Mnieciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 @Mnieciu Budeš si muset zespawnovat nejen flaszke ale i PDA Kniaza,jadnoho z těch banditů,které zabiješ po nalezení těla.Je vidět ve filmu ve 39 minutě. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 @Mnieciu na teren powinności wchodziłeś normalnie po wykonaniu zadania dla dowódcy posterunku, czy na skróty gdzieś przez dach? Kiedyś próbowałem sobie wejść na skróty bez robienia tego zadania i z Pietrenko mogłem rozmawiać normalnie, ale po wyjściu od niego wszyscy na terenie powinności już byli wrogami z nieznajomym na początku włącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zwiększ sobie reputację u Powinności, i po problemie. Gamedata/config/creatures/game_relations.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2016 @Hobby Na razie śmiga twoim sposobem. Nie musiałem spawnować felszki. Wsytarczyło same PDA i reszta zaskoczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Mam ten sam problem jednak wolałbym uniknąć spawnowania przedmiotów. Stąd moje pytanie, ma ktoś może plik game_relations.ltx od OGSE? Pytanie dlaczego nie wypakuję go sobie sam, ano dlatego że nie mogę znaleźć żadnego sprawnego unpackera, a TotalCommander z pluginem uszkadza u mnie pliki z gamedaty i przerabia w ciąg znaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 @Ranger801 zespawnownie PDA niczym nie grozi. OGSE już sprzątnąłem z dysku także ci nie powiem jak to relations.ltx ustawić, ale szukaj coś z grupą/miechem, ale z twojego posta wnioskuję, że game_relation jest gdzieś ukryty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ten plik jest zapakowany do plików .db i nie mogę znaleźć stosownego unpackera, te od zwykłych gamedat nie działają a Total Commander rozpakowuje pliki, lecz zmienia ich zawartość w ciąg różnych znaków, przez co stają się bezużyteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 @Ranger801 to po najmniejszej linii oporu. W moim przypadku zadanie zaskoczyło. Na youtube możesz sobie zobaczyć: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 25 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Udało mi się rozpakować tą gamedatę, podaję poniżej link do poprawionego game_relations.ltx jakby ktoś też miał podobny problem a nie chciał spawnować przedmiotu: https://yadi.sk/d/KBLmjUqixbD97 Trzeba go wkleić do gamedata\config\creatures. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 25 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 @Ranger801 fixa to może doklej do tematu z OGSE. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi