mkk7 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Prawie godzinny gameplay z nadchodzącej nowej odsłony Sniper Elite. Akcja tej części toczyć się będzie w Włoszech w roku 1943, gdzie ponownie wcielimy się w Karla Fairburne'a, elitarnego snajpera . Sniper Elite 4 miał się pojawić pod koniec tego roku, ale datę premiery przesunięto na luty przyszłego roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Trochę dobija mnie to, że w tej grze jaramy się strzałami snajperskimi na 50m a xp-ków leci nam za każdą pierdołę ale to taka lajtowa strzelanka gdzie mamy poczuć się jak mega kozak, włączyłem kiedyś chyba 2 część ale po 5min mnie odrzuciło z nudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Dokładnie, to taka luźna gierka dla zabicia czasu jak ktoś lubi, albo czeka na kolejne spoiszczenie następnego moda. Ma bardzo mało wspólnego z realiami fachu snajpera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi