kondotier Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Przydarzyło mi się to po raz pierwszy przy modzie Złoty kufer 2. Kiedy wyleciałem do pulpitu, przy otwarciu menadżera, zamiast tradycyjnej ikonki stalkera, miałem ikonkę z zielonym żuczkiem i znakiem wykrzyknika. Głębsze wejście skutkowało pokazaniem takiej ikonki tak na menadżerze, jak i na pasku. Pokazuję to na screenie. Kiedy włączyłem "Procesy", było to samo. Pierwszą rzeczą jaką zrobiłem po tym fakcie, było przeskanowanie moda antywirusem, który nic nie wykrył. Wiem, że niektóre makra w modach odbierane są jako wirus. Czy to taki przypadek? W logu nie było tej części Fatal Error. Mam pytanie do tych, co rozumieją takie komunikaty, co Win chce mi przez to powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 (edytowane) Win chce ci powiedzieć że gra się "zbugowała"-zrobaczyła, a to jest po prostu komunikat, że się zwiesiła. Spokojnie nie zje ci komputera. Coś takiego nazywa się bugtrapem/bugsplatem. Tłumacząc na polski: wyłapywacz błędów. Edytowane 24 Września 2016 przez Mnieciu 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 @Mnieciu - Dziękuję. Wielokrotne zmiany w gamedacie przy testowaniu mogły spowodować, że mod ogłupiał. Ale lepiej dmuchać na zimne, niż się poparzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi