pacjent1972 Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Zrobiłem małe porządki w piwnicy, jak to bywa znajduje się wtedy mnóstwo dawno zapomnianych rzeczy. Jest pośród nich wiatrówka Lider 2, zakupiona parę lat temu do treningów celności , zabawy i relaksu (wtedy z jeszcze małolatem moim synem). Używana była bardzo mało, została skalibrowana w sklepie myśliwskim, jest w stanie bardzo dobrym. Przetestowałem ją wczoraj i jest wszystko ok. Sprężyna niemal jak nowa ale zawsze można się zaopatrzyć w zestaw naprawczy na allegro który kosztuje 10 zł. Wystawiłem ją na lokalnych serwisach ale wstawiam tez tutaj, może znajdzie się ktoś chętny. Wiatrówka kosztuje w necie ok. 100 zł, ja wystawiam ja za 70 zł (cena zawiera koszty przesyłki, ok. 20 zł), można negocjować. p.s. jeśli zostanie sprzedana Stalkerowi z ST kwota ze sprzedaży zostanie przekazana w całości do kasy forum na jego utrzymanie. Screeny: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
apg2312 Posted September 25, 2016 Report Share Posted September 25, 2016 Może byłbym zainteresowany...ale musiałbyś poczekać do końca września, może ciut do początku października, wtedy będę wiedział na pewno Oczywiście, jeśli znajdzie się inny chętny, to wiadomo, kto pierwszy, ten lepszy Tak z ciekawości...może więcej takich skarbów znalazłeś ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted September 25, 2016 Author Report Share Posted September 25, 2016 Nie pali się, jeśli to konkretna propozycja to poczekam spokojnie. Niestety większość skarbów to pamiątki z młodości. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pacjent1972 Posted October 12, 2016 Author Report Share Posted October 12, 2016 Ogłoszenie nie aktualne, kupione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts