de Vries Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Cześć. Panowie, przy próbie eskorty Bosmana tuż przed lądowaniem śmigła atakują bandyci. Przy ich odstrzale następuje wylot: 0023:76FAA832 KERNELBASE.dll 0023:72558E89 MSVCR80.dll, EH_prolog() 0023:0043A850 XR_3DA.exe, std::vector<std::pair<unsigned int,resptr_core<CTexture,resptrcode_texture> >,xalloc<std::pair<unsigned int,resptr_core<CTexture,resptrcode_texture> > > >::_Xran() 0023:00465DDA XR_3DA.exe, CKinematicsAnimated::IBlendSetup() 0023:00466298 XR_3DA.exe, CKinematicsAnimated::PlayCycle() Mieliście coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Już dawno skończyłem Soljankę i nie pamiętam tego zadania.. Jak się nazywa to zadanie może napisz coś więcej. Możesz też wystawić sejwa sprzed akcji mógłbym sprawdzić u siebie. Jak dla mnie z loga który podałeś nic nie wynika a czy próbowałeś wejść jeszcze raz na lokację i robić tą eskortę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Mi się tylko rzuciło w oczy Cytuj MSVCR80.dll Nie wiem czy dobry trop ale jak tam u ciebie wyglądają sprawy z zainstalowanymi bibliotekami MS Visual C++ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Generalnie jest zadanie na przerzucenie Bosmana z Bagien na Generatory, a eskorta to jakby podzadanie. Gram kolejny raz, a taki wylot widzę po raz pierwszy,stąd moje pytanie. Biblioteki są ok. Zrobię to zadanie jeszcze raz i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Jakby coś wrzuć sejwa i przegram go u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 @de Vries zdejmij detektor i bioradar z pasa czy co tam nosisz i wtedy dopiero rozpraw się z bandytami. Miałem podobny wylot i u mnie to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
de Vries Opublikowano 14 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Nic takiego nie mam na pasie, ale przyjrzałem się dokładnie logowi i wygląda na to że jeden z plików nie zaskoczył lub zle zaskoczył. Cofnąłem się w zapisach i pooooszło. Dzięki wszystkim za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi