Junx Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/mass-effect/mass-effect-2/standard-edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dzięki @Junx Pobrane i zainstalowane A tak przy okazji, czy jakaś dobra dusza mogłaby się podzielić Mass Effect 1 po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Widzę fanów Mass Effekt-a . Potwierdzono datę premiery nowego na 23 marca 2017, w polskiej wersji językowej na każdą platformę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Mam wszystkie części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 57 minut temu, mkk7 napisał: Widzę fanów Mass Effekt-a . Potwierdzono datę premiery nowego na 23 marca 2017, w polskiej wersji językowej na każdą platformę. Dwa dni przed moimi urodzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Słyszałem o tej grze ale nie miałem okazji w nią pograć. Zacząłem teraz i wsiąkłem... Klimat właśnie taki jak lubię. Powiedzcie mi tylko czy w Mass Effect Trylogia pierwsza i trzecia część jest po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Tak pierwsza część ma wersję kinową z dubingiem a trzecia napisy też po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dziękuje @Junx - pobrałem i testuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi