Nabój Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Witam wszystkich Stalkerów otóż mam problem. Gdy wczytuje mój save to wywala mnie do pulpitu z błędem xCore.dll Gram w Czyste Niebo. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Ranger801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 To jeszcze byś może wrzucił co jest w logu błędu na dole po Fatall error. A tak w ogóle to lepszym działem byłby https://stalkerteam.pl/forum/28-problemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nabój Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Za parę chwil wrzucę wrazie ''w'' Póki co robie reinstala i na przyszłość zapamiętam twoje uwagi Gra już działa temat do zamknięcia. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Ranger801 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi