Lis Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Chciałem "przypomnieć" o starszej stronie tego zespołu, gdyż czasem ludzie jeszcze na niej piszą i jest jeszcze "jako tako" aktywna, ale przejdźmy do rzeczy, chciałbym, żeby ta strona była odnowiona, żeby admini coś z nią zrobili, bo strona jest niezła, a można jeszcze przywrócić jej dobre imię. Jeżeli któremuś z admów nie "spodobał" się temat to proszę o usunięcie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Silnik strony ma poważne problemy z wydajnością i raczej ciężko coś z nią zrobić więcej.W tym tygodniu(jak wszystko pójdzie dobrze) przechodzimy na nowy silnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dopyl Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Sebool jeżeli chodzi ci o strone których adminami byli Danieldino i Saku (nazwa jak dobrze pamiętam bar100radow)to już nie da sie jej uratować.,,Rozmawiałem" kiedyś na ten temat z Danielem ,bo najpierw była awaria potem znowu strona zaczęła działać,więc myślałem że da się jeszce ją uratować.Okazało się że admini nie mogą się zalogować a strona jest zawirusowana i można powiedzieć że żyje własnym życiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
portals Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Tak naprawdę strony zostały połączone, jednak zawartość tamtej strony nie mogła zostać przeniesiona z przyczyn technicznych.Tamta strona jest martwa i nic tego nie zmieni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danieldino Posted February 1, 2011 Report Share Posted February 1, 2011 Martwa nie jest bo Virus T ją ożywił i jest zombie Co się na niej dzieje to lepiej nie pytać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lis Posted February 4, 2011 Author Report Share Posted February 4, 2011 A szkoda trochę... Jeszcze pamiętam jak wchodziłem na nią codziennie... A jak padła, to już na zawsze straciłem "apetyt" na stalkera :/... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts