stalker15 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Witam, otóż mam problem z zrespawnem jakiegokolwiek pojazdu, ponieważ jak próbuje zrespić to od razu wywala do pulpitu. oto i Log Edytowane 18 Stycznia 2017 przez stalker15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Błąd shaderów najprawdopodobniej i z tego co widzę sterowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Godzinę temu, lolekbolek napisał: A tak w ogóle, to który weapon pack jest najlepszy? Moim zdaniem zdecydowanie ten: 46 minut temu, stalker15 napisał: mam problem z zrespawnem jakiegokolwiek pojazdu W opcjach "spałnera" ODZNACZ "Utwórz obiekt w ekwipunku" i dopiero klikaj na nazwie pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker15 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Dnia 18.01.2017 o 23:17, MonoLityczny napisał: Błąd shaderów najprawdopodobniej i z tego co widzę sterowników. Rozwiązałem ten problem, to nie był ani błąd shaderów, ani sterowników....tylko mojej głupoty, otóż próbowałem sobie zrespawnować pojazd do ekwipunku xD A co do frakcji Monolit, również zacząłem nią grać i nie wiem dlaczego ale wchodząc do sterowni monolitu, to wszyscy zaczynają do mnie strzelać, i teraz moje pytanie czy to jest błąd czy to ma tak być? Edytowane 20 Stycznia 2017 przez stalker15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 5 godzin temu, stalker15 napisał: A co do frakcji Monolit, również zacząłem nią grać i nie wiem dlaczego ale wchodząc do sterowni monolitu, to wszyscy zaczynają do mnie strzelać, i teraz moje pytanie czy to jest błąd czy to ma tak być? Jedną z przyczyn może być to że postrzeliłeś/zabiłeś przez przypadek jednego ze swoich i teraz reszta się nieco... zdenerwowała. Chociaż z drugiej strony coś mogło w skryptach zawieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi