Khorne85cze Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Witam wszystkich mam takie pytanko odnośnie tego moda, a mianowicie na jakim systemie można grac na tym modzie bo szukałem i nie znalazłem. Tzn. wiem że można grac na systemie Windows Vista ale czy tylko na tym czy np Windows 7 też odpali ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @Khorne85cze Na każdym Jak na viście to i na tych wyżej też. Ja np gram na 7 64 bitowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @khorne85cze Na tych na których chodzi stalker czyli od xp w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @Mnieciu @Khorne85cze No niby XP nie supportują Cytuj Q: Does Call of Chernobyl have Windows XP support? A: Sorry, there is no Windows XP support at this time. The OS is 13 years old. The engine binaries were compiled on Visual Studio 2013 which only has support for Windows XP SP3 and only if it is compiled with certain settings. Someone who has worked on Open Xray did give the bins built with these settings to a Win XP SP3 user at one point but it would not run on his system. We also do not have any team members who use this outdated Operating System. Cytuj Q: What are the system requirements? A: Windows XP is not currently supported. Although the engine supports DirectX 8, I strongly recommend not using it since there are crash-related shader errors on some maps when using this renderer that we do not intend to fix. Windows Vista 4GB RAM Intel Core 2 Duo E7400 / AMD Athlon 64 X2 5600+ 512 MB DirectX® 9.0c compatible card / NVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon™ HD 4850 http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/news/release-and-faq 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 @tom3kb jak się człowiek postara to się postawi. Problemem może być stabilność, ale powinien ruszyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 No jasne ale jak się pod koniec grania okaże się np, że na którychś planszach masz co chwilę wyloty to można się wkurzyć. Całe szczęście, że tu nie ma fabuły w takim normalnym tego słowa znaczeniu to sobie można tak grać bez celu na tych mapkach gdzie wszystko śmiga więc jak ktoś ma nawet xp to może spróbować. Zresztą nie wiadomo w sumie jak poważne i częste są te błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi