Kirai Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Zgadzam się z @kondotier... jeśli masz DocX questlines tym bardziej. Zaton - bagna - zaton - bagna- jupiter - kordon... Słodki Jezu, to bieganie jest męczące jak diabli ;/ EDIT: jak działa spawner w grze? Potrzebuję jednej rzeczy, która mi się zbugowała... Edytowane 31 Stycznia 2017 przez Kirai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 @Kirai W skrócie CoC-a na pulpicie. wchodzisz w skrót i masz tam element docelowy, jedziesz na sam koniec linii i po spacji dajesz -dbg, potem wchodzisz do gry klikasz Esc i S. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kirai Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 @blablabla jeszcze raz dziękuje za pomoc To następne pytanei do ludzi, którzy mają DocX Questilines... Spoiler Od samego początku miałem trzy rodzaje zadań. Zadania dodatkowe oraz zadania fabularne. Te drugie dzieliły się na zadania związane z fabułą gry i "różne" pokroju idź przynieś pozamiataj (przy czym oznaczone na żółto). Po wykonaniu zadania fabularnego (wg mojej nomenklatury) dotyczącego skrytki Striełoka w Prypeci mam już tylko zadania zwykłe i żółte "przynieś pozamiataj". Dodam że w skrytce Striełoka znalazłem pancerz, rękopis Striełoka oraz dekoder. T Teraz moje pytanie - tak miało być i z czasem zacznę mieć normalne zadania fabularne czy coś się popędzlowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 1 godzinę temu, Kirai napisał: jak działa spawner w grze? Potrzebuję jednej rzeczy, która mi się zbugowała... Do skrótu Stalker-CoC.exe dodajemy frazę -dbg. Uruchamiamy Zew Czarnobyla i w czasie gry naciskamy klawisz "ESC" a następnie "S". Pojawia się okno spałnera, gdzie wybieramy odpowiednią zakładkę z rozwijanej listy (w przypadku spałnowania przedmiotów) lub wpisujemy odpowiednie wartości w przypadku opcji zaawansowanych spałnera. W przypadku tworzenia pojazdów lub struktur odznaczamy opcję: "Utwórz obiekt w ekwipunku". 7 minut temu, Kirai napisał: tak miało być i z czasem zacznę mieć normalne zadania fabularne czy coś się popędzlowało? Nie będzie "normalnych zadań fabularnych", ponieważ zadania DocaX pomijają większość zadań z Trybu Fabularnego (oprócz np. wyłączenia Mózgozwęglacza). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi