boberm Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Witam Coś trzeba robic w kwestii gier.Op-ek mi się znudził. Jest fajny .. ale nie lubię tasiemcowych seriali.CoC - to raczej zajawka przyszłych zmagań. Wiec zostaje tylko OGSE. I tu mam mały problem.Zainstalowałem OGS-a w/g kanonu Gawrona i tu pierwsze zdziwienie - po inslalce patcha 2.10 - mam nadal wersje 2.09. Dlaczego? Ale mniejsza z tym - niestety po pograniu chwileczkę i próbie otwarcia sejfu dla Kopacza - pojawił sie błąd : FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : called from CPP Wgranie redistów nie pomogło. Coś popieprzyłem przy instalce czy temat raczej poważniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 4 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 @boberm. Wyświetlaną wersją gry się nie przejmuj, jest to drobna nieścisłość. Miałem wylot z tym samym logiem tylko w innym miejscu. Jeśli wcześniej tego nie robiłeś, zerknij do drugiego spoilera pod "Ważne". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Zaglądalem Gawronie - dzięki za zainteresowanie, dziś już nie mam chęci grzebać w plikach ,ale jutro coś wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi