BEAR_77 Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Witam. Zainstalowałem patcha, zainstalowałem łatkę polonizacyjną i wszystko pięknie, tylko kiedy idę spać moim bohaterem, to wywala mi grę. Ktos wie co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @BEAR_77 Podaj loga, po wywaleniu się gry stwórz plik tekstowy i kliknij CTRL+V (standard). By nie zajmować miejsca loga wklej w spoiler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 @BEAR_77 - logi w tej modyfikacji są z automatu zapisywane w jego katalogu głównym, w katalogu apppdata\logs W nim masz pliki o rozszerzeniu .log Otwierasz taki edytorem i na samym dole masz Fatal Error. Tylko jego przenosisz do posta na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEAR_77 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 FATAL ERROR [error]Expression : <no expression> [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : ..\xrServerEntities\script_engine.cpp [error]Line : 193 [error]Description : fatal error [error]Arguments : LUA error: ...- call of chernobyl\gamedata\scripts\xr_statistic.script:498: attempt to call method 'change_character_rank' (a nil value) stack trace: 0023:0027717C xrCore.dll, xrDebug::fatal() 0023:05AAAC2E xrGame.dll, CDialogHolder::IgnorePause() To chyba to. co to może być, bo mój avatar jest niewyspany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 5 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Czysta instalacja CoC + patch 1.4.22 + PL nie pomogła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEAR_77 Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 43 minuty temu, Anton Gorodecki napisał: Czysta instalacja CoC + patch 1.4.22 + PL nie pomogła? w zasadzie przygodę z CoC rozpoczłąem dziś. Więc wszystko jest czyste. ale byc moze że cos pochrzaniłem, więc spróbuję jutro raz jeszcze i dam znać. Aczkolwiek, nie pierwszy raz to robię więc nie sądze że cos nie tak. PS. Dzieki za zainteresowanie. To miłe. Pozdrawiam Misiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEAR_77 Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Ponowna instalacja pomogła. Wielkie dzieki wszystko śmiga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi