LordDino Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Jakoś LG mi bardziej leży mniej niepotrzebnych mogących się popsuć detali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Sorki stary bez urazy, ale jak ja bym się tak jak ty rozwodził nad kupnem czegoś to nigdy w życiu nic bym nie kupił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 @LordDino tu masz IPS od iiyama, spory wybór do 1000. https://iiyama-sklep.pl/8-monitory-iiyama-led#/typ_matrycy-ips Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 No zupełnie jak baba zdecydować nie mogę taki mój urok. hiihhihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlopapa Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Zawsze jak coś się spier.... to jest gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Miałem dwa monitory LG. Jeden popsuł się zaraz po gwarancji. Drugi (z matrycą TN) był tak kiepski, że sprzedałem go szybciej niż kupiłem. Nie twierdzę, że wszystkie monitory LG są złe. Być może nie miałem szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 12 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Hey. a nie reflektowałby ktoś na ten mój stary monitor 19 cali LCD Samsung. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi