ZapomnialemLoginu Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Call of Chernobyl 1.4.12 + łatka 1.4.22 + SGM addon Wcześniej, gdy opcja szybkiej podróży nie była oficjalnie wspierana (tj. domyślnie była nieaktywna) wystarczyło zmienić wartości w plikach faction_quick_travel.ltx oraz fast_travel.script i na PDA kliknąć prawym przyciskiem myszy na „żółtym domku" by pojawił się odpowiedni przycisk. Czasami musiałem się naklikać żeby się pojawił ale działał. Podobna procedura i teraz ale nie da się nic zrobić, klikam na te „żółte domki" lewym i prawym przyciskiem myszy, dwukliki, na maksymalnym i minimalnym zbliżeniu, przechodziłem z lokacji na lokację i nadal nie działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 6 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Niestety też jeszcze nie rozgryzłem jak ta szybka podróż działa w SGM Addonie. Na domiar złego dodając More Fast Travel Locations także nie chce nas przenieść (pokazuje się info - Niebezpiecznie jest podróżować, mając wrogów za plecami - kiedy wokół czysto). Na czystym CoC-u działa świetnie. Na razie nie pograłem za dużo ponieważ tłumaczę, ale przyjrzę się jeszcze temu problemowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Rozgryzłem w czasie testowania polonizacji, na jakiej zasadzie działa "szybka podróż" w dodatku SGM Addon. Od strony technicznej nic się nie zmieniło czyli naciskamy prawym przyciskiem na ikonę zielonego domku i wybieramy opcję szybkiej podróży. Cały sęk w tym że najpierw musimy znaleźć artefakt "Korkociąg" bez którego nie będziemy mogli korzystać z tej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolskaStalkerka Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Wiem że złoty odkop, ale gdzie właściwie można znaleźć Korkociąg? To randomowy drop z anomalii czy jakiś one-of-a-kind jak kompas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi