DaarMoo Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Moje zdanie jest takie. @Junx ma pewien pomysł i niech go zrealizuje. Ocenianiem zajmiemy się później. Należy się tylko cieszyć, że chce to robić. Ważne jest, że myśli o ciągłej rozbudowie. Spowoduje to eliminację ewentualnych błędów, a z drugiej strony na pewno pojawią się nowe pomysły, które wzbogacą fabułę. Trzymam kciuki ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Dzięki! @DaarMoo wiele to dla mnie znaczy Poza tym mod taki jak OP-2 do tej pory jest rozbudowywany i końca nie widać. Powiem tak, plan jest i wykonany, aby tylko czas był chęci mam dużo i pomysłów też, więc postaram się jak najlepiej wykorzystać swoje umiejętności i dać Wam (w końcu) godnego na swoje możliwości moda, pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 [PROPOZYCJA] Czy możesz @Junx ukryć gdzieś pośród przepastnych pustkowi i zakamarków Zony jeden przedmiot (inwencję gdzie i jaki to będzie przedmiot zostawiam Tobie)? Pierwszy z Graczy, który znalazłby ten niezmiernie przebiegle ukryty "item" (za okazaniem ZRZUTU EKRANU) zostałby wynagrodzony (za zgodą Administracji oczywiście) jakąś niewielką gratyfikacją rublową. Można by jeszcze dokleić do tego jakieś osiągnięcie o klimatycznej nazwie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @Anton Gorodecki nie głupi pomysł. Coś w tej kwestii zrobię, Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi