gawron Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Może nie wszystkie nowe, ale na nowo. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @gawron jeśli to jest ten sam mod to wstawiony na forum to już mogę powiedzieć, że są wstawione do mojego Hybrid'a bo dodałem, ale nie testowałem jeszcze. Brak ich tłumaczeń jeszcze, więc mam cichą nadzieję, że ktoś przetłumaczy ten mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Można prosić link do moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Głowy nie daje, ale chyba to 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 (edytowane) Ujęcie w 2:50 z artefaktami rozsianymi przed graczem przypomina mi o innym modzie, niestety anulowanym. Chodzi mi o Vanilla+ robionego wtedy przez LoNer1. Napięcie, już zaraz moment, mod gotowy w 90+%, zarazara... ale jednak anuluję. trochę tego było Spoiler Edytowane 22 Lutego 2017 przez ZapomnialemLoginu x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @Junx, masz rację, artefakty przedstawione na filmiku są w dodatku wstawionym przez Antona. To naprawdę fajny dodatek, screeny nie oddają tego, co widać w grze. Oko się cieszy. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 @gawron wiadomo, screeny a film to nie ma porównania. Jak pisałem wyżej, już do siebie je dodałem. Teraz ostatnie szlify i będzie build gotowy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi