MaklerR Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jeśli ktoś się zna to niech mi (proszę) wytłumaczy, nie wiem skąd wziąć informacje o moim danym położeniu, chodzi mi dokładnie o to że np. baza czystych nazywa się smart_name_marsh_base (czy jakoś tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 @blablabla jeśli mnie pamiętać nie myli to wszystko masz w debugowanym hud'zie, włączasz go w opcjach rozgrywki. Głowy nie daje, ale pewno mam rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 @Junx Tak powinno być tylko nie mam pojęcia jak włączyć informacje na ekranie, F1 F2 F3 nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 @blablabla bij zabij, ale nie wiem jak włączyć. Sam nie używam jeszcze. Szukaj na moddb albo YT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakuu Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Poszukaj na rosyjskich forach moderskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 @blablabla rozpakuj sobie katalog configs i tam szukaj gamedata\configs\misc\simulation_objects_props.ltx Nazwy miejsc są oczywiście w języku angielskim (np. "military base"). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Dzięki @Anton Gorodecki, nazwy znajdują się też w pliku "smart_terrain_masks", teraz tylko dopasowywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Tak, ale tam masz nazwy smart terrain + współrzędne, a w pliku który ci dałem są również nazwy z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Żeby nie robić nowego tematu, skąd wziąć nasze obecne koordynaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Z menu debugowego CoCa. Powinno tam coś być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 @MonoLityczny Nie ma nic, może jakaś komenda lub program? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 W tym nie pomogę jednak, nie zagłębiałem się zbytnio w techniczne strony CoC'a. Walnij privke do Alundaia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ostatnio pisałem to do teraz brak odzewu ale spróbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Gdyby ktoś potrzebował, komenda na koordynaty to rs_cam_pos 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2017 Okazało się że niepotrzebnie (lub potrzebnie) zakładałem temat, wchodzimy do opcji rozgrywki i zaznaczamy debuguj hud i WSZYSTKIE lokacje razem z nazwą smart terrain mamy na mapie. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi