OldMan Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam. Już jakiś czas planowałem poruszyć temat wyglądu Naszej strony startowej. Uważałem, że pasek Posty jest za krótki a za długi np. Stalkerzy z kasą. Uważam, że rozszerzenie paska Posty dawałoby możliwość dłuższej widoczności nowych postów. Obecnie wystarczy, że w jednym wątku wypowie się 5 osób i już reszta nowych postów jest niewidoczna i trzeba szukać głębiej nowych informacji w innych wątkach. Teraz stało się coś co mnie zaskoczyło. Teraz zniknął pasek poruszanych tematów :(Czy nie można przywrócić poprzedniego porządku tzn. na górze nowe posty (uważam że powinien być rozszerzony w dół ) poniżej z jakich tematów. Pasek Stalkerzy z kasą mógłby być ograniczony np. do 10 pozycji. Pozdrawiam STALKERKĄ brać 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Problemy przejsciowe i sa w trakcie naprawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 @kazik - podpisuję się pod Twoim postem. Ze swojej strony dodałbym jeszcze kwestię paska - Społeczność. Fajnie ,że Forum idzie z duchem czasu i wykorzystuje nowe zabawki do "propagacji" Stalkera - ale czy nie można zrobić tej zakładki w formie zamkniętej ? ....Lub przenieść jej niżej?. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 1 minutę temu, boberm napisał: @kazik - podpisuję się pod Twoim postem. Ze swojej strony dodałbym jeszcze kwestię paska - Społeczność. Fajnie ,że Forum idzie z duchem czasu i wykorzystuje nowe zabawki do "propagacji" Stalkera - ale czy nie można zrobić tej zakładki w formie zamkniętej ? ....Lub przenieść jej niżej?. @boberm - podpisuję się pod Twoim postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Zmiany nie były planowane (przynajmniej w takiej formie). Mamy problem z blokiem social media i zrobiłem nowy na swoim lokalnym serwerze który wyglądał by lepiej - działał dobrze. Po wrzuceniu na serwer całe forum przestało działać i wyrzucało trudne to interpretacji błędy (których nie ma na moim lokalnym serwerze). Szybko przywróciłem kopie które jak widać też nie działa do końca poprawnie. Aktualnie staram się znaleźć błąd w nowym panelu a do czasu jego znalezienie wolę nie ruszać bocznego panelu żeby znowu forum się nie wywaliło. Niestety jakiś czas trzeba "przecierpieć" na tym co jest. Za błędy przepraszam. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi