Stalker76 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Witam. A więc tak moi drodzy nie wiedziałem gdzie zamieścić ten post więc dałem go tutaj. Sprawa jest następująca, otóż nagrywam Stalkera CC z modem Ukryte Ścieżki Update finalny 2 ale nie mogę strzelać w ogóle Kałachami ani nawet innymi Broniami, nie mam pojęcia kompletnie co jest, czy wy też mieliście taki problem? Bo nie ukrywam jest to duże utrudnienie dla mnie w świecie zony, jeżeli wiecie w czym problem dajcie mi znać. Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Edytowane 29 Marca 2017 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dawno temu grałem w tego moda więc mogę się mylić, czy przypadkiem w tym modzie nie należy przenosić amunicji z plecaka na pas i z tego powodu wynika ten problem. Czy w zasobniku jest pokazana amunicją a nie da się strzelać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 14 minut temu, mkk7 napisał: Dawno temu grałem w tego moda więc mogę się mylić, czy przypadkiem w tym modzie nie należy przenosić amunicji z plecaka na pas i z tego powodu wynika ten problem. Czy w zasobniku jest pokazana amunicją a nie da się strzelać ? Jak widzisz ja też nie mogę kałachów używać,,jako youtuber będę chyba zmuszony przerwać nagrywanie tej modyfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 1 minutę temu, Stalker76 napisał: Jak widzisz ja też nie mogę kałachów używać,,jako youtuber będę chyba zmuszony przerwać nagrywanie tej modyfikacji Kompletnie nie odpowiedziałeś na pytania czy przeniosłeś amunicję na pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) A to czasem nie jest to? "6) Jeżeli po wzieciu do ręki nie strzela wam broń, należy zmienić tryb strzału przypisanym klawiszem - mod ma wbudowany tryb bezpiecznika broni !" Edytowane 29 Marca 2017 przez tom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) 17 minut temu, portals napisał: Kompletnie nie odpowiedziałeś na pytania czy przeniosłeś amunicję na pas. Sorki Panowie zaraz sprawdzę jak skończę render filmu na kanał robić,zobaczymy wtedy co się z tego narodzi. Rowiązanie Twoje pomogło u mnie jest tak że muszę wcisnąć klawisz 9 lub 0 na klawiszach które są nad klawiszami literowymi.Wszystko już jasne,,temat i problem można zamknąć.Pozdrawiam. Edytowane 29 Marca 2017 przez Stalker76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi