stalker15 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Witam, otóż mam problem ze zmianą limitu udźwigu postaci, wypakowałem wszystkie pliki, wprowadziłem zmiany zarówno w actor.ltx jak i system.ltx ale w grze niestety jest ten sam limit który był przed zmianą, czy ktoś może wie o co chodzi? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Widocznie @stalker15 , jak to w innych modach bywało jest jeszcze jakiś plik, który odpowiada za udźwig. Czasami był to stalkers.ltx. albo stalker.ltx. Nie mam rozpakowanych plików .db dlatego więcej nie pomogę. A tak a propos. Jakim programem rozpakowujesz .db ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker15 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Rozpakowałem wszystkie pliki gamedata za pomocą aplikacji o nazwie dbex_rel_en .exe , na moddb.com widnieje pod nazwą S.T.A.L.K.E.R Mod Tool. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 U sąsiadów proponują aby jeszcze zmian na udźwig dokonać w: config\lost_alpha\la_skills.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker15 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) Już widziałem i trzeba zmienić dwie linijki w tymże pliku, mimo wszystko dzięki za próbę pomocy, chciałbym dać wam repa, ale nie widzę opcji :/ , czy ta opcja jest od napisania iluś tam postów? Prosiłbym o odpowiedź moderatora lub admina w notce, lub pw, a ogólnie to problem rozwiązany,więc temat do zamknięcia. Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez stalker15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi