gawron Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Znalazłem wczoraj "mikromoda" dodającego do arsenału SoC TT-33. Nic nadzwyczajnego, z tej broni możemy postrzelać, instalując niejedną modyfikację, jednak moją uwagę zwróciła animacja pistoletu. Widać, że autorzy chcieli, aby wszystko wyglądało jak najbardziej realistycznie, przeładowanie wygląda inaczej po wcześniejszym rozładowaniu broni (w komorze pozostał nabój), a inaczej po wystrzelaniu całego magazynka. Do wyboru jest kilka tekstur broni i możliwość zmiany dźwięku wystrzałów na te z Escape from Tarkov. Lubię takie smaczki, może komuś się przyda... Traktuję to jako ciekawostkę do ewentualnego użytku/wykorzystania dlatego zamieszczam w tym dziale. Po rozładowaniu. Spoiler Po wystrzeleniu całego magazynka. Spoiler Link do TT 33 z polskimi opisami: TT 33 PL Źródło i oryginalna wersja: LINK 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Bardzo dobra znajdźka @gawronie. Myślę że się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi