Pure Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Właściwie to nie wiem gdzie zamieścić temat więc daje go tu. Chodzi mi konkretnie o wyciągniecie plików dźwiękowych z moda OP-2. Jak wiadomo są pewnie spakowane w jakichś formatach .pak czy bóg wie co, próbowałem chyba dwóch programów dedykowanych do SoC (nie pamiętam nazw), które umożliwiają takową czynność ale bezskutecznie. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zły temat przeniosłem. Tutaj masz packera wrzucasz do folderu z OP-2 i włączasz unpack.bat, pliki wypakowane będą w nowo utworzonym katalogu unpacked-OP2 Packer.7z 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 9 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Jak nie pomoże to co podał @Allen daj znać mam rozpakowaną OP-2. Pliki są w paczkach db. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nie ma takiej potrzeby, wszystko poszło bez problemu. Dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi