tom3kb Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 @dawidek224 Mi też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek224 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Jednak by mi zależałoby na tym by mieć to spolszczenie, więc jeśli ktoś by mógł dać jakiś działający link to poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Mi działa, nawet na telefon pobrać się dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidek224 Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Mi bynajmniej po kliknięciu w ten u góry link wyświetla Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻ Strona którą próbujesz otworzyć, nie jest dostępna dla twojego konta. Kod błędu: 2C171/1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Mnie nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rakuu Opublikowano 25 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 1 hour ago, dawidek224 said: Jednak by mi zależałoby na tym by mieć to spolszczenie, więc jeśli ktoś by mógł dać jakiś działający link to poproszę. Może być wersja beta spolszczenia jeśli tak to podaje link: https://drive.google.com/file/d/0B44MAKUv1wkWMl9xMW1UaDJlM1k/view?usp=sharing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cogito Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Również proszę o działający link do pełnego spolszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Z dysku Google musi już wam pójść - https://drive.google.com/file/d/0B7hSR7p9XJOmOC16NS1zdUpJVE0/view?usp=drivesdk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cogito Opublikowano 2 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2017 Teraz działa świetnie! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi