SEB2E Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Witam, mam problem, idąc do przejścia z wysypiska do doliny mroku mam taki błąd FATAL ERROR [error]Expression : error handler is invoked! [error]Function : handler_base [error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\xrDebugNew.cpp [error]Line : 742 [error]Description : application is aborting stack trace: Co zrobić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 @SEB2E Pierwsze pytanie czy grzebałeś coś z modem, dodawałeś coś samemu itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEB2E Posted July 20, 2017 Author Report Share Posted July 20, 2017 Nie, to czysty jak aryjska rasa mod Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tom3kb Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 Na moddb miał gość taki sam błąd z tym modem, grał na wysokich opcjach graficznych, oświetleniu max itp. Niestety brak odpowiedzi czy jakoś to naprawił, nie wiem na jakich opcjach graficznych grasz ale może zejdź w dół na próbę. Jest też trochę takich errorów w innych modach ale to trochę zajmie przejrzenie tematów, szczególnie, że część po rosyjsku. Jak nie oglądasz nic dzisiaj możesz przelecieć tematy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEB2E Posted July 20, 2017 Author Report Share Posted July 20, 2017 (edited) Spoko, dzięki za radę Najdziwniejsze jest to że aplikacja się zamyka, ale proces w menadżerze zostaje :/ Edited July 20, 2017 by SEB2E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OldMan Posted July 20, 2017 Report Share Posted July 20, 2017 (edited) Godzinę temu, SEB2E napisał: Witam, mam problem, idąc do przejścia z wysypiska do doliny mroku... A może spróbuj przejść tak samo tylko absolutnie bez broni: przenieś do plecaka i zostaw przed przejściem na ziemi - karabiny celowniki granatniki tłumiki pistolety i shotguny. Edited July 20, 2017 by kazik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SEB2E Posted July 20, 2017 Author Report Share Posted July 20, 2017 (edited) Zobaczę po reinstalce modziwa, ale tak jak napisałeś, spróbuje @kazik Mogę pobiec dalej ale ciągle to samo Zrobię re-instala cn może pomoże Problemem były animacje, a owe problemy były tylko na wysypisku, dwie gamedaty z i bez nowych animacji zdały egzamin Edited July 21, 2017 by SEB2E Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts