SEB2E Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Witam, mam problem, idąc do przejścia z wysypiska do doliny mroku mam taki błąd FATAL ERROR [error]Expression : error handler is invoked! [error]Function : handler_base [error]File : E:\priquel\sources\engine\xrCore\xrDebugNew.cpp [error]Line : 742 [error]Description : application is aborting stack trace: Co zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 @SEB2E Pierwsze pytanie czy grzebałeś coś z modem, dodawałeś coś samemu itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nie, to czysty jak aryjska rasa mod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Na moddb miał gość taki sam błąd z tym modem, grał na wysokich opcjach graficznych, oświetleniu max itp. Niestety brak odpowiedzi czy jakoś to naprawił, nie wiem na jakich opcjach graficznych grasz ale może zejdź w dół na próbę. Jest też trochę takich errorów w innych modach ale to trochę zajmie przejrzenie tematów, szczególnie, że część po rosyjsku. Jak nie oglądasz nic dzisiaj możesz przelecieć tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Spoko, dzięki za radę Najdziwniejsze jest to że aplikacja się zamyka, ale proces w menadżerze zostaje :/ Edytowane 20 Lipca 2017 przez SEB2E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Godzinę temu, SEB2E napisał: Witam, mam problem, idąc do przejścia z wysypiska do doliny mroku... A może spróbuj przejść tak samo tylko absolutnie bez broni: przenieś do plecaka i zostaw przed przejściem na ziemi - karabiny celowniki granatniki tłumiki pistolety i shotguny. Edytowane 20 Lipca 2017 przez kazik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 20 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 (edytowane) Zobaczę po reinstalce modziwa, ale tak jak napisałeś, spróbuje @kazik Mogę pobiec dalej ale ciągle to samo Zrobię re-instala cn może pomoże Problemem były animacje, a owe problemy były tylko na wysypisku, dwie gamedaty z i bez nowych animacji zdały egzamin Edytowane 21 Lipca 2017 przez SEB2E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi