Paranoia Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Stary projekt którego niestety nie mam kiedy skończyć. Ręcznie robione mapy ""przypominające"" mapy kartograficzne, uproszczone z oznaczonymi budynkami i drogami, bez szczegółów. Problem w tym że nie ukończyłem Mapy Prypeci, jedynie Zaton i Jupiter.... Nie wiem czy kiedykolwiek skończę Prypeć i tło dla map, dla tego daje to jako WIP(work in progress). Miałem też zmodyfikowane grafiki oznaczeń anomalii, postaci i skrytek ale posiałem je gdzieś... Mogą się przydać komuś w jakimś modzie jako grafika, model mapy w grze czy sama mapa... kto co tam lubi. ________________________________________________ Oryginalne pliki można pobrać stąd: Google Drive (png, 2048x2048px 10mb każda) Dla zainteresowanych mogę wysłać pliki źródłowe(gimp, photoshop) ________________________________________________ Podgląd: 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kondotier Posted August 19, 2017 Report Share Posted August 19, 2017 Brawo. Takie mapy zawsze mi się marzyły w stalkerze. Mapa to mapa, a nie namiastki zdjęcia lotniczego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts