smox Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Ostatnio mam problemy ze zdrowiem. Wdały się powikłania po wycięciu wyrostka. Jak dojdę do siebie, to pewnie zrobimy to spolszczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Nie będzie polonizacji do HBM, ani do "Przemyślenia". Dlaczego? Ponieważ spakowane pliki są w jakiś tajemniczy sposób tak zmodyfikowane, aby nie można ich było rozpakować. Rozmawiałem z Pietrenką i Zagolskim i obaj autorzy NIE udostępnią nic poza folderem "rus", który tak naprawdę nic nie daje, ponieważ spora część tekstu jest w "scripts" i "config". 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 W skrócie są frajerami którzy nie chcą udostępnić swojego "dzieła" dla większej liczby graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Nie wiedziałem o tym @Anton Gorodecki. Dzięki za info. To definitywnie zamyka kwestię spolszczenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 NLC jest sukcesywnie rozwijana od 2k15 roku i pomimo olbrzymiego stopnia trudności, uważam iż jest naprawdę wartościową serią. Czytałem na Forum NLC, że chcą przenieść ją na X-Ray 1.6. Co do dzielenia się pomysłami - mają pełne prawo tego NIE robić. Notabene w LR w pliku z systemem umiejętności jest taka notatka: Cytat ЗАПРЕЩАЕТСЯ ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭТОЙ СИСТЕМЫ В СБОРКЕ СТАСОНА И ГДЕ ЛИБО ЕЩЕ. Попробуйте склепать на этой платформе что-нибудь САМИ. ----- Надеюсь у вас есть хотя бы совесть и уважение к чужому труду. W skrócie: zabronione jest używanie tego systemu w Stasonie i innych modyfikacjach. Spróbujcie coś zrobić sami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Link z #1 posta do mojego Dysku Google można usunąć. Z braku miejsca usunąłem z niego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi