tom3kb Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Pojawił się kolejny odcinek Stalker News, a w nim miedzy innymi: Przestrzenna Anomalia 4.1, SGM 3.0, Misery 2.2, Ray of Hope, Ostatni Stalker i inne. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Czy video mówi coś o wydaniu Mizerii 2.2? Chodzą plotki że następuje przesunięcię i nie wiem czy im wierzyć (może do poniedziałku się wyrobią)... Ciekawi mnie też czy dodatkowe anomalie w SGM 3.0 będą tak samo obciążająco-zasobożerne jak to było w drugiej wersji moda. Cytuj Odnośnie miserii to mówią to co wiadomo oficjalnie czyli, że premiera w wrześniu. czyli to tylko plotki rzucane przez ludzi próbujących podnieść innym ciśnienie, no dobra Edytowane 22 Września 2017 przez ZapomnialemLoginu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 @ZapomnialemLoginu Odnośnie miserii to mówią to co wiadomo oficjalnie czyli, że premiera w wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Detektor w Mizerii 2.2 działa podobnie jak w Obcym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Jest jakaś oficjalna, przewidziana data premiery? Czekam na RoHa już chyba ponad 2 lata. Postępy widać, jeszcze bardziej nakręcają! Ale nie wiem czy dożyje gameplayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 @Jacek Data premiery: Jak będzie to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi