SpongeWeed Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 (edytowane) Gram Czystym Niebem i wybiłem bandytów na jednym punkcie i znika że to ich i nic co najwyżej że jakieś terytorium zyskaliśmy albo straciliśmy (jak grałem najemnikami to czasami się dało a czasem nie) Edytowane 5 Listopada 2017 przez SpongeWeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @SpongeWeed napisz jeszcze raz i na spokojnie, bo nie rozumem o co chodzi. Z tego co zrozumiałem to chodzi o przejmowanie punktów i że czasami przejmują a czasami nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Sądzę, że nie dokonał wyborów w tych opcjach dodatkowych, dotyczące ekspansji lub obrony. Poruszane to było na początku gry w CoC, więc nowi mogą tam nie zaglądać. Wg mnie, najlepiej ustawić obronę, bo inne frakcje przy ekspansji mogą nam ponownie odebrać już zajęte. @Junx - I taką informację dobrze by było dodać też przy twoim modzie. Bo Ci co obejrzą streamy Filmistera, tego też nie zrobią, bo on nawet ekranu ustawień nie pokazał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 @kondotier dzięki za sugestie, znajdę czas jakoś to notkę zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeWeed Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Chodzi o to że wchodzę na wolne terytorium (jako np. bandyta lub czyste niebo) i czekam czekam czekam i nic nawet nie piszę że przejąłem bazę gdzie u najemników to wyskakiwało Edytowane 8 Listopada 2017 przez SpongeWeed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 @SpongeWeed dziwne, powiem szczerze, nie ma nawet wiadomości że odział jest za daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeWeed Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Nie nie ma raz czekałem chyba 10 min i co g*wno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @SpongeWeed zacznij od nowa, może coś się "zablokowało". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @SpongeWeed Bez przekleństw, proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeWeed Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 OK spróbuje monolitem chwila bo skoro da się grać zombie to oni też mogą przejmować tereny ? Za 20 min napiszę o i przepraszam za przekleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Jako wolny stalker, jak i jako Powinnościowiec dostaję wiadomości i oddziały się pojawiają - dostaję SMSy o przejmowaniu terenu (punktów poszczególnych). O oddziałach, które są za daleko również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeWeed Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Kolejny Bug teraz jak patrzę na mapkę to znikają wszystkie punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 10 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 @SpongeWeed nie bug tylko wyłączyłeś podgląd na mapie, kliknij B i wrócą ikony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeWeed Opublikowano 10 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2017 Dzięki ale prawdopodobnie to naprawiłem naciskałem każdy klawisz i podziałało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeWeed Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 Dobra już działa właśnie przejąłem skadowsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpongeWeed Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Temat można zamknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi