vidkunsen Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Kedi - sekretne życie kotów(czyli "śmierdzielów" bo tak je nazywają "psiarze" a ja mam na stanie rodziny wilczura rasy Labrador - Lejdi) (2016). Jest to film na który czekali miłośnicy kotów, Morze Marmara i 2 cieśniny, to tędy ludy Aryjskie - Tracy, Germanie i Słowianie poszli aż do Indii - Ariowie m.in., załozono kiedys tutaj osadę jako kolonię grecka która ze zwykłej osady stała się Polis. To stąd Tracy przez obronę tego miasta-państwa stworzyli podwaliny pod wojnę wojnę Trojańską, przeszli Ariowie, Palistyni - stąd Aryjska Palestyna, ale każdy lud zostawił po sobie m.in. zwierzęta. Kozy, barany, konie, psy i koty! Koty bo to o nich jest film!!! 120 minut w świecie sierści, umizgów, miauczenia i dużej formy humoru w klimacie endemicznego świata Anatolii. W rolach głównych: Flirciarz, Bestia, Szajba i Cwaniak p.s. osobiście nic do kotów nie mam, bratowa/brat maja 4 ale one szybko skumały(tajemniczy kop pod ogon ;)), że jest relacja - ja ciebie nie tykam ty nie zaznaczaj/ocieraj się o mnie, i o zgrozo ! sąsiadka ma kota który żre czasem ze "swojej" miski u mnie na szałasie bo sąsiadka robi na zmiany(znachor czyli lekarz) i zwierzakowi trza kopsnąć wodę i resztę miski. Poznaj język i obyczaje wroga a będziesz wiedział jak ... - Sun Tzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi